Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Mandura: o linie - o echipă - o viziune !!! Mandura - şansa.ta - afacerea.ta!!!

 
 

Plan de compensare

1. Vanzarile in detaliu QV (50%)
Pentru orice persoana ce se inscrie pentru cumpararea in Mandura , ca client in detaliu IBO, vei primi 20$ pentru doua cuti, 10$ pentru o cutie, 5$ pentru doua sticle si 2,50$ pentru fiecare sticla. Toate vanzarile in detaliu , conteza pentru calificare in volum (QV), si nu sant limite in numar de vanzari, in detaliu se poate face mult. Iar ca IBO, e posibil sa se cumpre in engross la Mandura si pot fi vandute productele si in privat.

Calificare
La urma urmei, de a putea castiga din aceste comisiuni, clientul in detaliu trebuie sa cumpere din situl Mandura.
Pentru a primi comisionul din vanzari in detaliu, e nevoie de a fi inscrisi si activi ca un IBO in regula cu Mandura.

2. Grup de volum Bonus GV (50%)
Pentru a premia ulterior lideri nostri de eforturile lor personale, am creat un bonus lunar de grup volum.
Nu sant limite al numarului de IBO, ce e posibil de a se inscrie personal. Va rugam de a verifica tabelul aici ce urmeaza pentru majoritatea detaliilor.
Calificare
Pentru a primi acest comision, e nevoie de a fi inscris si activ ca un IBO, in regula cu Mandura .

3. Team Bonus VolumeTV (20%)
( 20% din veniturile companiei totale , platite in 20 % separati in 1 % )
Cand te inscri ca un IBO cu Mandura, vei primi un numar IBO. De exemplu, 90523001 sta pentru YR9 = 05=23=ziua luna si 001 = ordine de zi. Mandura e prima firma care utilizeaza tot timpul un plan de compensare revolutionar chemat STRAIGHT LINE fortat MATRIX .

Cu planul acesta de compensare , fiecare IBO care se inscrie cu Mandura, dupa ce se va situa automat in propria organizatie, ce va conta pentru volumul vostru de team ( TV ), indiferent de cine se inscrie din nou dupa ca IBO .

De exemplu, daca Mandura ar vinde 100.000 de cuti pe luna, totalul intrat va fi de circa 10.000.000 $ pe luna. Fiecare pool 1% ar fi 100.000 $ si ar fi impartit pentru numar de IBO, care au atins acel nivel specific. Usand acest exemplu, daca sau calificat ca o coroana Sapphire, sant parti in 9 grupuri distinte de 100.000 $. Usand acest exemplu, daca au fost calificati ca Imperial grand coroana , are parte de 15 parti distinte de 100.000 $.
Calificare
Pentru a putea beneficia de rangul respectiv, e nevoie de a fi activ si a ajunge neaparat GV-TV pentru fiecare grad. Pentru a primi intrarile, e nevoie de a fi inscrisi si activi ca IBO, in bun raport cu Mandura

4. Bulk Order Bonus GV ($ 35 - $ 95)
Pentru fiecare IBO , ce utilizeaza numarul tau IBO pentru a se inscrie la un Autoship de 3, 5, 7 sau 10 cuti, vei primi 35$, 55$, 65$, sau 95$ respectiv pe luna, indiferent de, asezarea organizatiei.
Su acest Bulk Order Bonus in plus ai 10 $, 1° comision pentru generatie si vei fi platit in fiecare luna, asa al tau IBO ramane pe Autoship Bulk Ordine.
De exemplu, cand inscrieti un IBO cu un Autoship de 5 cuti, se primeste 10$, plus un bonus de 55$, pentru un total de 65$ pe luna. Nu sant limite la numarul de IBO, ce e posibil sa se inscrie personal.
Calificare
La urma urmei pentru a castiga din bonusul Bulk Ordine, acel IBO va trebui sa utilizeze numarul tau de IBO , si sa se inscrie la unul din Autoship 3, 5, 7 sau 10 cuti. Pentru a primi acest comision, e necessariu de a se inscrie si a fi activ ca un IBO in regula cu Mandura.
ESTE REAL SI PROFITABIL
Inscrieti-va acum !!
-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one