Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Mandura: o linie - o echipă - o viziune !!! Mandura - şansa.ta - afacerea.ta!!!

 
 

COMISIOANE

Comisioane:

In aceasta afacere conteaza cel mai mult echipa directa , astfel ca veti primi :


Comisionul 1 (bonus de prima comanda a echipei)

Comision de la directi 2.5 $ / flacon comandat de echipa directa
Comision de la indirecti 2.5 $ / flacon comandat de echipa indirecta
Comision de la restul de clienti , in-in-in...directi si asa mai departe pana la 8 generatii Comision de 1.25 $ / flacon comandat de acestia .

Comsionul 2
(Pt a avea acces la el trebuie indeplinia conditia de volum de grup , care depinde de comanda dvs proprie! cu cat comandati mai mult pentru consumul propriu cu atat puteti castiga mai mult de pe urma echipei personale)
comanda lunara personala influenteaza comisioanele primite :
1 sticla acces la 2 generatii
2 sticle acces la 4 generatii
4 sticle (1 cutie ) acces la 6 generatii
8 sticle (2 cutii ) acces la 8 generatii
Comision de la directi 2.5 $ / flacon comandat de echipa directa
Comision de la indirecti 2.5 $ / flacon comandat de echipa indirecta
Comision de la restul de clienti , in-in-in...directi si asa mai departe pana la 8 generatii comision de 1.25 $ / flacon comandat de acestia .
Sa luăm si un exemplu : aveti 5 directi care comanda doar o singura sticla de suc si fiecare inscrie cate 5 persoane , apoi toata lumea face la fel dand informatia mai departe fiecare la 5 persoane , reiese urmatorul calcul :
5 directi genratia 1 -> 12.5 $
25 indirecti generatia 2 -> 62.5 $
125 in-indirecti generatia 3 -> 156.25 $
625 in...directi generatia 4 -> 781.25 $
3125 in.....directi generatia 5 -> 3906.25
15625 in.....directi generatia 6 -> 19531.25 $
78125 in......directi generatia 7 -> 97656.25 $
390625 in.......directi generatia 8 -> 488285.25 $

Deja incepe sa fie mai bine ?

Comisionul 3

(Pt a avea acces la el , trebuie sa ai minim rulaj pe o luna 250 $ , si veti primi intre 50 si 150 $ in functie de nivelul de cariera atins .)


Comisionul 4

(Team Volume , Volum de Echipa Internationala)

La inscriere esti plasat intr-o matrice liniara fortata , si toti oamenii se vor inscrie ulterior doar dupa tine si dupa toti cei deja existenti indiferent cine pe cine a invitat in afacere .
Acesti oameni din echipa internationala ce se vor inscrie dupa tine , vor si pus in mod automat in echipa ta ! Ei, vor genera rulaje lunare de sute de mii de dolari, poate chiar milioane in timp.
Acest rulaj se imparte in mai multe bucati de 1%. Ele corespund nivelurilor de cariera pe care fiecare colaborator le poate avea si le poate obtine in timp . Aceste bucati reprezinta un fond comun (pool) din care distribuitorii care au ajuns la acel nivel vor imparti intre ei acesti bani : (exemplu estimativ de calcul): Rulajul total al companiei este de 10.000.000 $ , In planul de marketing se afla 25 de trepte pe care poti ajunge in timp , prin urmare 25 de fonduri de cate 1% , pe exemplu de mai sus, in fiecare fond se afla 100.000 $ . In functie de nivelul de cariera (treapta sau pozitia) la care ai promovat la un anumit moment dat, vei avea acces la atatea fonduri de 1 % cate ii corespund nivelului tau : daca esti la nivelul al treilea ai acces simultan la 3 fonduri , daca esti la nivelul 8 , ai acces simultan la 8 fonduri . Aceste fonduri sunt impartite in mod egal intre distribuitorii din toata lumea care au acelasi nivel ca si tine.(de ex imparti 100.000 $ cu 50.000 persoane la nivelul 1 si in acelasi timp 100.000 $ cu mai putini oameni , corespunzator nivelurilor superioare) Cu cat urci in cariera cu atat vei avea de impartit mai multi bani cu mai putini oameni, asa ca nu mai sta pe ganduri si actioneaza ACUM !


Oare cat inseamna 1 % dintr-un milion de dolari impartiti la cativa zeci de oameni ?
Un Bidon de suc costa 30 Dolari si transportul
este 9 dolari , din primii 3-4 inscrisi activi , veti putea acoperi aceasta cheltuiala si veti avea si o viata sanatoasa! Daca mai punem la socoteala si faptul ca in echipa dvs se vor inscrie zilnic 400-500 persoane din intreaga lume de pe urma carora veti primi alti bani sub forma de comisioane , atunci nu mai incape indoiala ca afacerea nu este un lucru cat se poate de bun si doar in prima luna vom plati din buzunar, dupa care veti beneficia la maximum pentru ca ati ales sa va implicati in aceasta oportunitate .
Aceasta este intradevar o oportunitate si o sansa unica !
( asta daca sunteti activ si inscrieti si dvs pe altii in afacere, si daca veti comanda in fiecare luna minim o sticla de suc de fructe natural care va este benefic sanatatii dvs si familiei )

Inscrierea e gratuita , la inscriere trebuie aleasa comanda minima (estimativa) insa nu trebuie platit deocamdata nimic ! Vom plati toti odata cand se va deschide afacerea oficial si se va activa posibilitatea comenzilor si in Romania !

Nu ratati aceasta sansa, toata lumea se inscrie dupa dvs cronologic , deja sunt cateva mii si dupa mine si numarul creste vertiginos pentru ca din toata lumea se adauga zilnic sute de persoane si toti suntem intr-o singura echipa! Daca nu te inscrii azi , maine mii de oameni vor fi in echipa altcuiva , de ce sa nu fii tu acela ?


Afacerea e foarte noua ! Suntem printre primii, tocmai acum e in prelansare si in Europa ! Toti ce se vor inscrie , se vor inscrie dupa noi , poate pana maine veti rata chiar 1000 persoane din toata lumea !
-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one