Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Mandura: o linie - o echipă - o viziune !!! Mandura - şansa.ta - afacerea.ta!!!

 
 

CÂŞTIGURI

2,5 $ de la directi si indirecti , si 1,25 $ de la restul echipei pana la 8 generatii, totul depinde de comanda proprie, cu cat comandati mai mult cu atat si aveti acces la castigurile mai mari atat din echipa personala cat si cea internationala !

FIRMA IMPARTE 20% DIN RULAJ IN INTREAGA COMUNITATE INTERNATIONALA DE CLIENTI ( Grup TV). Cele 20 de procente din rulajul international se imparat la cele 20 de trepte de cariera. Pe masura ce rulajul pe 8 generatii al echipei proprii (Grup GV) creste, veti avansa pe o treapta superioara de cariera, si veti imparti procentul de 1% din rulaj aferent nivelului respectiv cu clientii din intreaga lume care se afla pe acea treapta. Pe masura ce avansati in aceste niveluri primiti primiti si comisioanele nivelurilor inferioare.
DACA NU FACETI NICI O COMANDA MINIMA TIMP DE 3 LUNI sunteti automat exclus din sistem fara riscuri, dar pierdeti pozitia internationala pe care sponsorul dvs o poate oferi altei persoane nou inregistrate. Oricum nu ati riscat nimic.

ACUM ESTE PRELANSAREA.!
ACUM ESTE MOMENTUL CONSTRUIRII ECHIPEI !
-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one